Geschiedenis

De geschiedenis van Budoschool Kiai

 

25 Jaar geleden kwam ik (Cor Schuurbiers) vanuit Harderwijk naar Zeeland verhuizen.

Toen ik eenmaal aan het werk was heb ik diezelfde dag nog gezocht naar een Judovereniging en kwam al gauw terecht bij Sportschool Felix Janssens en daar kon ik zelfs al gelijk aan het werk als judoleraar. Gelijk ook de eerste jaren ben ik de opleiding gaan volgen tot judoleraar B en heb deze positief afgesloten.

Ik was nu een volledig bevoegde Leraar B en 3e dan, vervolgens heb ik ook mijn 4e en 5e Dan gehaald en probeer mijn 6e Dan ook eens te halen.

In de komende periode daarna heb ik van mijn collega Harry Seriese veel geleerd over wedstrijdjudo en hebben we menige Zuid Nederlandse en andere kampioenen geleverd.

In 2002 Stopte Felix Janssens ermee en verkocht zijn hele sportschool

 

Ik heb toen de Judo en alle verdedigingssporten van de heer Janssens overgenomen en startte in September 2002 met de judo onder de naam Judovereniging Cor Schuurbiers. In 2003 deed zich daar een mogelijkheid voor om in de Zuid-Westhallen een ruimte te huren om een Fitness-centrum te beginnen en we openden de deuren op 24 augustus 2003 en we waren een

logo01t

geworden. We hebben ongeveer 3 jaar in de Zuid-west hallen gezeten en zijn toen gaan verhuizen naar de Bredaseweg in het pand dat vroeger de VW garage was naast de Mercedes garage en transport bedrijf de Man. Het was allemaal een tijdelijke oplossing omdat wij daar met tijdelijke toestemming (gedoogde situatie) mochten zitten zat er een verhuizing aan te komen en we zijn gaan verhuizen in 2011  en we gingen naar de Driehoekstraat in een geheel vernieuwd pand van, Van Tilburg.  Helaas speelde er op de achtergrond een vervelende situatie mee waardoor wij op 17 Januari 2012 Failliet verklaard werden.

Gelukkig hebben we de verdedigingssporten kunnen redden en zijn onder een andere naam opnieuw begonnen en die naam is u inmiddels allang bekend namelijk:

logosite

 

We zijn de afgelopen weken (het is nu Februari 2015) druk bezig geweest met de website en deze heeft ook een heel andere transmissie ondergaan. Wij hopen dan ook dat u alles wat u zoekt op de site kan vinden. Ook is er een link met facebook "budoschoolkiai" en als u op uw telefoon naar de site zoekt is deze gelijk aangepast aan telefoon - Tablet - ipad. Ook hebben we veel informatie in de site gezet zo kunnen de kinderen een hele spreekbeurt van de site halen, allerlei judoweetjes, alles over toernooien en noem maar op. Als er iets niet op staat dan werken wij daar nog aan.

 

Wij wensen u veel sport- en leesplezier

namens Budoschool Kiai

 

 

Kiai Nieuws

verjaardag

Verjaardag

in Nieuws by Cor
Wordt aan gewerkt Lees meer

Nieuwe Website

in Nieuws by Cor
Op dit moment wordt er hard gewerkt achter de schermen aan een geheel nieuwe website . Wij willen deze begin September gaan Lanceren. Er zou op dit… Lees meer
kiai
2713

Algemeen

DSC06534
2551

Alle nieuwsitems

Ik ben een beetje bang. Bijna iedereen is wel eens bang. Je kijkt wel eens over je… Lees meer
budoschool de goede
13440

Nieuws

Hij is al te verkrijgen voor € 7,50 Lees meer

budoschool Kiai

 

Budoschool Kiai sticker page 001

Fotoalbum

vrienden 2

Lintjestoernooi is Zondag 8 September

Budoschool Kiai sticker page 001 

Weerbaarheidstrainingen