Informatief

Activiteiten

 

In onze vereniging hebben wij verschillende activiteiten. De activiteiten hebben dan ook een groot draagvlak en zullen we hieronder uiteenzetten.

 

Judo

judo is er al bij onze vereniging vanaf 4 jaar en er zijn verschillende groepen op verschillende locaties. In het judo leren ze met elkaar omgaan, ze leren werptechnieken, grondtechnieken, valbreken en stoeien op een verantwoorde manier ons motto is "Judo is fijn zonder pijn".

 

Jiu Jitsu

Jiu Jitsu lijkt heel erg veel op judo maar de manier waarop wij les geven benaderd erg veel op hetgeen wat de kinderen op straat zou kunnen overkomen.

Zo leren de kinderen bijvoorbeeld werptechnieken,grondtechnieken valtechnieken, ze krijgen boksen, karate, tae kwondo en dit wordt in een geheel plaatje samengevoegd en noemen het Jiu Jitsu. De kinderen leren vooral dat zij meer kunnen dan dat zij zelf het vermoeden hiervan hebben.

 

Zelfverdedigingscursus.

 

 

 

Kiai Nieuws

verjaardag

Verjaardag

in Nieuws by Cor
Wordt aan gewerkt Lees meer

Nieuwe Website

in Nieuws by Cor
Op dit moment wordt er hard gewerkt achter de schermen aan een geheel nieuwe website . Wij willen deze begin September gaan Lanceren. Er zou op dit… Lees meer
kiai
2713

Algemeen

DSC06534
2551

Alle nieuwsitems

Ik ben een beetje bang. Bijna iedereen is wel eens bang. Je kijkt wel eens over je… Lees meer
budoschool de goede
13440

Nieuws

Hij is al te verkrijgen voor € 7,50 Lees meer

budoschool Kiai

 

Budoschool Kiai sticker page 001

Fotoalbum

vrienden 2

Lintjestoernooi is Zondag 8 September

Budoschool Kiai sticker page 001 

Weerbaarheidstrainingen